Hämeenlinnan Vasemmisto palaa juurilleen

Hämeenlinnan Vasemmisto kutsuu kaikkia kaupungin vasemmistolaisesti ajattelevia ihmisiä keskustelemaan vasemmiston tilasta avoimeen tilaisuuteen Hämeenlinnassa. Tilaisuuden tarkoituksena on kuunnella ja keskustella siitä, millaisen Vasemmiston paikalliset asukkaat tahtovat kotikaupunkiinsa.

Hämeenlinnan Vasemmisto muistuttaa, että vasemmistolainen työväenliike ei ole pelkästään vaaliorganisaatio, vaan ihan todellinen kansanliike ja siksi toiminnan on oltava muutakin kuin vain vaalityötä. Siksi Vasemmisto tahtoo järjestää toimintaa, jonka luovat kaikki vasemmistolaiset kaupunkilaiset eivätkä vain puolueen jäsenet.

Tule paikalle keskustelemaan tulevaisuuden Vasemmistosta. Ehdota uusia toimintamuotoja, tule mukaan toimintaan tai saavu vain paikalle tapaamaan muita samoin tavoin ajattelevia ihmisiä.

Hämeenlinnan Vasemmisto palaa juurilleen. Ole mukana luomassa Hämeenlinnaan 2010-luvun Vasemmistoa, joka on kannattajiensa näköinen, avoin ja ulospäinsuuntautunut.

Tilaisuus pidetään Hämeenlinnan Järjestösäätiön toimitilassa tiistaina 9.5. kello 18 alkaen. Osoite on Birger Jaarlin katu 12 A. Tervetuloa.

Lisätiedot:
Joonas Korhonen
p. 044 9477 038

Jätä kommentti